VÄLKOMNA TILL DEN HÖGST TILLFÄLLIGA MEN ÄNDÅ GANSKA SKITSNYGGA WEBBPLATSEN FÖR

För egentligen är ju precis allt en fråga om smak.

En podcast om mat, dryck och en del krogromantik. Lite tips, lite trivia samt lite dos & don'ts inom nämnda områden. För egentligen är ju precis allt en fråga om smak. Det hela presenteras utifrån den intresserade amatörens perspektiv.

SMAKADEMIEN #7: STREETFOOD. KÄNDISSPOTTING. ÖL.

 

2014-04-16

SMAKADEMIEN #6: KOKBOKSSPECIALEN.

 

2014-03-28

SMAKADEMIEN #5: KORV! TACOS! BLOMKÅL!

2014-02-14

SMAKADEMIEN #4: MALMÖMINNEN.

Skånekrögaren David Kallós, bland mycket annat känd som mördarsnigelns betvingare och inälvsmatens tillskyndare, berättar om hur Europa kommit närmare, hur man blir knivskuren av en ko och vilket som är det allra mest oundgängliga köksredskapet. Mia Gahne besöker USA:s västkust och hittar genast ett lite otippat smultronställe.

2014-01-15

SMAKADEMIEN #3: NYÅRSSUPÉ?

Smakademien #3 fokuserar på lösningar för den senfärdige nyårsfiraren. Får du gäster? Eller blir det "bara" familjen? Och du har inte handlat ännu? Koppla av och lyssna på Katinka Hammarskiöld, Mia Gahne och Per – som alla har sina respektive lösningar. Du hinner! Gott nytt år!

 

2013-12-30

SMAKADEMIEN #2: BURGARE. I VÄRLDEN.

I Smakademien #2 pratar vi hamburgare! Den bland mycket annat något motvillige burgarexperten Fredrik Wass/@bisonblog och Per delar åsikter, insikter, trivia och erfarenheter i frågan. Mia Gahne hävdar att hon funnit sitt livs bästa burgare – och lite annat – i Kanada, innan hon fyller på med spaningar från NYC.

 

2013-12-27

SMAKADEMIEN #1: BAKNINGSFOBI. DRICKS I NYC.

Mia Öhrn försöker råda bot på Pers bakningsfobi och bjussar på ett extra smarrigt kakrecept innan Mia Gahne bland annat redogör för hur det där med dricks funkar i New York.

 

2013-12-10